Speltsalat

Speltsalat

Denne salat er nem og fantastisk tilbehør til næsten al slags kød. Den smager også fantastisk dagen efter i madpakken.

 

 

 

 

 

Antal personer: 4 (tilbehør)

Ingredienser:

150 g perlespelt

2 røde peberfrugter

2 appelsiner

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

1 tsk hvidvinseddike

En håndfuld persille

Salt og peber

Ingredienser:

  • Kog spelten efter anvisning – ca. 20-25 minutter.
  • Grill peberfrugterne indtil skindet bliver sort. De skal vendes ind imellem.
  • Læg dem i en skål med tætsiddende låg i 15 minutter.
  • Tag skindet af peberfrugterne og skær dem i tern.
  • Bland saften fra appelsinerne, med olie, hvidvinseddike, hakket hvidløg og salt og peber.
  • Bland alle ingredienserne.
  • Hak persillen fint og pynt med den inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *