Wolff

Når familien Wolff er samlet kommer vi ofte til at snakke om mad – og især om alle de retter, som vores mormor lavede til os.

Indtil for få år siden holdte vi alle jul sammen hvert andet år.  Her var alle Wolff retterne på bordet både juleaften, men ligeså meget til julefrokosten 1. juledag. Nu er vi blevet så mange, at vi i stedet mødes om sommeren – men maden er stadig samlingspunktet.

Ligesom min mormor lavede bestemte retter til os børnebørn – så gør min mor det samme for sine børnebørn. Mine børn skal altid have hyldesuppe og mormors havregrød, når de er på ferie i Sebbersund. Min mand elsker hendes løvesteg, som i øvrigt også kommer fra min mormor. Jeg flyver til himmels, når hun har lavet sprængt oksebryst og sådan kan jeg blive ved.

Interessen for mad er gået i arv til mig. Den bedste afslapning for mig er madlavning. Jeg nyder en weekend, hvor jeg har haft tid til at stå i køkkenet og lege med mad og brød. Jeg nyder at lave mad til gæster – og de må ofte stille op til at være forsøgsdyr på nye opfindelser.

Kogebøger er et hit hos mig og de bruges! Det er skønt at finde inspiration hos andre – og ofte kombinerer jeg flere opskrifter.

Jeg håber at familien vil få glæde af opskrifterne og byd endelig ind med retter, som I kommer i tanke om.

 


Kommentarer

Wolff — 1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *