Citronfromage

Citronfromage

 

Både min mor og mormor har lavet citronfromage. Dog må jeg sige, at min svigerfar efterhånden er den, som laver det oftest til os. Alle i familien spiser det med stor velbehag og der skal være nok!

 

 

Antal personer: 4

Ingredienser:

4 blade husblas

3 past. æg

100 g sukker

1 tsk fintreven citronskal

1 dl friskpresset citronsaft

1/4 dl piskefløde + 1/4 dl. til pynt.

 

Fremgangsmåde:

  • Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 minutter.
  • Pisk æg og sukker luftigt.
  • Træk husblasen op af vandet og smelt den over vandbad.
  • Bland husblas med citronskal- og saft.
  • Rør husblassen i æggemassen.
  • Pisk fløden til skum.
  • Vend forsigtigt fløden i æggemassen.
  • Hæld fromagen i en skål og stil den koldt i minimum 4 timer.
  • Pynt fromagen med fløde inden serveringen.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *