Æggekage

Æggekage

Min svigermor har altid været verdensmester i at lave æggekage. Efter at vi selv har fået høns, er det også blevet en klassiker hjemme hos os selv.

 

 

 

Antal personer: 4
Ingredienser:

1 spsk olie
10 æg
2 dl mælk
2 fed hvidløg
2 store røde snack peber
500 g cherrytomater
salt og peber
purløg
bacon i skiver

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200°
  • Skær hvidløg i meget fine tern.
  • Skær snackpeber i tern.
  • Varm olien på en pande.
  • Svits hvidløg og snackpeber sammen med de hele cherrytomater i ca. 5 minutter.

Æggekage, svits grøntsager

 

 

 

 

 

  • Pisk æg, mælk og salt/peber sammen.
  • Hæld æggemassen over grøntsagerne.
  • Klip purløg over massen.

Æggekage, klar til at komme i ovnen.

 

 

  • Sæt æggekagen i ovnen i 20 minutter.
  • Steg bacon sprød.
  • Pynt æggekagen med bacon og purløg.
  • Serveres sammen med rugbrød eller salat.

Æggekage, færdig

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *