Vores søn er helt vild med granatæblekerner, så dem er vi efterhånden begyndt at spise en del af.
Det her er en dejlig mættende salat, som kan bruges som tilbehør til de fleste retter eller som en selvstændig ret.
Antal: 4 personer.
Ingredienser:
150 g perlerug
1 agurk
2 granatæbler
1 stor portion rucolasalat
1/2 dl. græskarkerner
Dressing
5 spsk Olivenolie
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kog perlerug efter anvisningen og køl den ned.
- Bland ingredienserne til dressingen og bland den med perlerugen.
- Skyl salaten og tør den godt inden den fordeles på et fad.
- Skræl agurken og skær den i halve både.
- Fordel agurkestykkerne på salaten.
- Fordel herefter perlerugen på salaten.
- Rist græskarkerner på en varm pande indtil de begynder at “poppe”.
- Fordel græskarkerner og granatæblekerne på toppen.