Ægge sandwich

Æggesandwich

 

Da vores høns er leveringsdygtig i mange lækre æg – er denne sandwich oplagt, når der er mange æg i køleskabet.

Det tager ikke lang  tid, at trylle disse lækre sandwich frem.

 

 

Antal: 4 stk

Ingredienser:

8 store skiver groft sandwichbrød

8 store salatblade

4 hårdkogte æg

100 g skinke i strimler

2 spsk. mayonnaise

1 rød peber

Salt og peber

Mayonnaise til brødene

Voksenudgave:

Citronsaft

Frisk peberrod

Kapers

 

Fremgangsmåde:

  • Hak de kogt æg groft og bland dem med mayonnaise, rød peber i små tern, skinkestrimler, salt og peber. Mos det lidt med en gaffel.
  • Rist toastbrødene.
  • Smør de 4 toastbrød med mayonnaise og dæk med salatblade.
  • Fordel æggesalaten på de 4 brød.
  • På voksenudgaven dryppes med citronsaft og der drysses peberrod og kapers ovenpå æggesalaten.
  • Læg de sidste 4 toastbrød på toppen.
  • Del hver sandwich i 2 trekanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *