Da vores høns er leveringsdygtig i mange lækre æg – er denne sandwich oplagt, når der er mange æg i køleskabet.
Det tager ikke lang tid, at trylle disse lækre sandwich frem.
Antal: 4 stk
Ingredienser:
8 store skiver groft sandwichbrød
8 store salatblade
4 hårdkogte æg
100 g skinke i strimler
2 spsk. mayonnaise
1 rød peber
Salt og peber
Mayonnaise til brødene
Voksenudgave:
Citronsaft
Frisk peberrod
Kapers
Fremgangsmåde:
- Hak de kogt æg groft og bland dem med mayonnaise, rød peber i små tern, skinkestrimler, salt og peber. Mos det lidt med en gaffel.
- Rist toastbrødene.
- Smør de 4 toastbrød med mayonnaise og dæk med salatblade.
- Fordel æggesalaten på de 4 brød.
- På voksenudgaven dryppes med citronsaft og der drysses peberrod og kapers ovenpå æggesalaten.
- Læg de sidste 4 toastbrød på toppen.
- Del hver sandwich i 2 trekanter.