Chili con Carne

Chili con carne

Denne opskrift har vi efterhånden lavet i mange år. Vi laver altid dobbelt portion, da retten smager endnu bedre på 2. dagen.

Man kan jo selv bestemme hvor stærk man ønsker retten. Vi serverer ofte pasta eller ris til børnene – så ryger det stærke mad nemmere ned.

Det er sund og meget nem mad.

 

Antal personer: 4

Ingredienser: 

500 g hakket oksekød

1 tsk olie

4 fed hvidløg i skiver

2 rødløg

1 hel rød chili

1 ds baked beans

1 ds chili beans (kidney bønner i chilisauce)

1 ds hakkede tomater i basilikum

1 ds majs

Salt

Peber

Creme Fraice

Bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Svits hvidløg i olien. Når de er gyldne tilsættes snittede rødløg og herefter det hakkede kød samt salt og peber.

Kødet brunes og herefter tilsættes den hele finthakkede chili. Retten bliver meget stærk, hvis man også bruger kernerne.

Tilsæt bønner, tomater og majs og lad retten simre i minimum 30 minutter.

Smag til med salt og peber.

Serveres med creme fraice og lidt bredbladet persille.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *