Med børn i huset har man brug for en god opskrift på pølsehorn. Denne opskrift indeholder måske lidt mere smør end man normalt vil bruge – men de er bare så gode, at det godt kan betale sig.
ANTAL: 32 stk
Ingredienser:
50 g gær
1 dl. vand
2 dl. creme fraiche
500 g mel
1 tsk. salt
100 g smør
1 æg
16 pølser, som deles i 2 eller 32 pølsehornspølser
Fremgangsmåde:
Jeg laver dejen på en røremaskine – det er nemt og sikrer en godt æltet dej.
Rør gæren ud i vand. Tilsæt creme fraiche, æg og smør i tynde skiver. Herefter tilsættes 450g mel. Dejen skal køre på maskinen indtil den er flot blank og slipper skålen. De sidste 50 gram mel tilføres, hvis det er nødvendigt.
Lad dejen hæve i 30 min.
Del dejen i 4 lige store stykker, og rul stykkerne ud i en cirkel. Del hver cirkel i 8 lige store trekanter. Læg en halv party pølse på hver trekant og rul så sammen til det bliver et horn.
Lad hornene efterhæve i ca 15 min.
Bages i ca. 15 minutter ved 225°
Pølsehornene kan fryses.