Rejesuppe

Rejesuppe

 

Denne suppe fik jeg første gang hos min svigermor og opskriften kommer også fra hende.

Jeg har ofte lavet denne suppe til gæster og den er et hit hver gang. En meget enkel, men fantastisk suppe.

 

 

Antal personer: 4

Ingredienser:

Olie til stegning

1 stort løg

1 tsk karry

1 spsk rød karry pasta

1/2 ltr hønseboullion

1 ds hakkede, flåede tomater

1 ds ferskner

1/2 ltr fløde

salt

peber

150 g rejer

friskhakket persille

Fremgangsmåde:

Svits et stort, hakket løg i olien.

Tilsæt karry og karrypasta og brænd det godt af. Tilsæt bouillon, tomater, saften fra fersknerne og fløden.

Lad det simre i 20 minutter.

Smag til med salt og peber.

Hak persille fint og skær fersknerne i små tern.

Tag suppen af varmen og tilsæt rejer og ferskner lige inden serveringen.

Pynt med persille.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *