Sandkage med appelsin

Sandkage med appelsin

Denne sandkage er utrolig nem og den bliver aldrig tør. Det var altid den, som jeg havde med i skole, når man skulle have kage med til “klassens time”.

Den smager altid bedst på 2. dagen – så derfor en god kage, hvis man skal have kage med i skolen, på jobbet osv.

Ingredienser:

Kage:

175 g smør

170 g sukker

3 æg

250 g mel

1 tsk. bagepulver

Lage:

1 økologisk appelsin

1 økologisk citron

100 g sukker

Fremgangsmåde:

Pisk sukker og smør sammen.

Pisk æggene i ét efter ét.

Sigt mel og bagepulver samme og vend det i dejen.

Hæld dejen i en franskbrødsform.

Bag kagen ved 175° i en time.

Riv skallen af appelsin og citron og hæld det i en gryde sammen med saften fra frugterne og sukkeret. Varm det i et par minutter i en gryde.

Hæld blandingen over kagen og lad den trække minimum et par timer inden servering.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *