Svinekoteletter med champignoner og hvidvin

Koteleter med champignon

Denne opskrift har Pelle og jeg spist rigtig mange gang – helt fra vores unge dage i Mellemgade i Nibe. Opskriften er oprindelig fra Karolines Køkken – men der er efterhånden ændret en del i den.

 

 

 

Antal personer: 4

Ingredienser:

4 svinekoteletter

25 g fedtstof

2 hakkede løg

500 g champignoner

1 dl fløde

0,5 dl hvidvin

1 tsk tørret dild

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

100 g reven ost

Fremgangsmåde:

  • Brug en stor sauterpande.
  • Brun koteletterne i fedtstoffet – ca. et par minutter på hver side.
  • Tag koteletterne op.
  • Svits løg og champignoner.
  • Tilsæt fløde, hvidvin, tørre dild, salt og peber.
  • Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min.
  • Læg koteletterne på champignonsaucen og fordel osten ovenpå.
  • Læg låg på panden og lad det simre 5-10 minutter
  • Server med kogte ris.

 

 


Kommentarer

Svinekoteletter med champignoner og hvidvin — 1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *