Kartoffel/porresuppe

Kartoffel/porre suppe

 

Denne porresuppe er et hit her midt vinter, når der stadig er porrer i haven(og tøvejr).

 

 

 

 

Antal personer: 4-6 personer.

Ingredienser:
Smør til stegning
300 g porre i tynde skiver
600 g kartofler i tern
1 fed hvidløg i små tern
1,2 dl. vand
Salt og peber
1 grøntsagsboullion terning
2 dl creme fraice
Evt. 1/2 dl hvidvin

Fremgangsmåde:

Svits porrerne i lidt smør.
image
Tilsæt hvidløg, kartofler, peber, boullionterning og vand.
image
Lad det simre i ca. 20 minutter.
Blend suppen.
Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt creme fraice under omrøring.
image
Når suppen koger, slukkes der for den og hvidvin tilsættes.
Smag til med salt og peber.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *