Jeg elsker pesto og humus og det smager himmelsk sammen med hjemmelavede Grissinier.
Antal: ca. 30 stk
Ingredienser:
25 g gær
3 dl vand
1 1/2 spsk olivenolie
1 tsk honning eller sukker
1/2 tsk salt
400-425g durumhvedemel
Pynt:
3 dl reven parmasan
sesamfø
tørrede krydderurter (oregano, basilikum, salt osv)
Tilberedning:
- Rør gæren ud i vandet.
- Tilsæt salt og honning/sukker.
- Tilsæt melet og ælt dejen til den slipper skålen.
- Lad dejen hæve i 40 minutter.
- Del dejen i 30 stykker.
- Rul dejen i ca. 25 cm. lange pølser – rul dem i parmesan og krydderier.
- Læg dem på bageplade med bagepapir
- Efterhæv i 20 minutter.
- Bag i 20 minutter på 200°.
- Lad dem lufttørre i 24 timer.