Grissini

Grissini

 

Jeg elsker pesto og humus og det smager himmelsk sammen med hjemmelavede Grissinier.

 

 

 

 

Antal: ca. 30 stk

Ingredienser:

25 g gær

3 dl vand

1 1/2 spsk olivenolie

1 tsk honning eller sukker

1/2 tsk salt

400-425g durumhvedemel

Pynt:

3 dl reven parmasan

sesamfø

tørrede krydderurter (oregano, basilikum, salt osv)

Tilberedning:

  • Rør gæren ud i vandet.
  • Tilsæt salt og honning/sukker.
  • Tilsæt melet og ælt dejen til den slipper skålen.
  • Lad dejen hæve i 40 minutter.
  • Del dejen i 30 stykker.
  • Rul dejen i ca. 25 cm. lange pølser – rul dem i parmesan og krydderier.
  • Læg dem på bageplade med bagepapir
  • Efterhæv i 20 minutter.
  • Bag i 20 minutter på 200°.
  • Lad dem lufttørre i 24 timer.

SONY DSC

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *