Jeg forsøger altid at have store mængder basilikum i mit drivhus – så kan vi nemlig spise pesto det meste af sommeren. Sidste år prøvede jeg så at blande skvalderkål i. Det smager utrolig dejligt. Man får et lidt bedre … Læs resten
Monthly Archives: maj 2014
Jeg husker hummus fra min barndom. Min mor lavede det ofte, når vi skulle have gæster. Det er utrolig nemt at lave, hvis blot man husker at få kikærterne i blød dagen før man skal bruge sin hummus. … Læs resten
Denne opskrift kommer fra Sønderho Kro og den smager fantastisk til bakskuld, grissini, chips osv. Ingredienser: 1 rød peberfrugt 200 g soltørrede tomater 4 dl olie 3 fed hvidløg 1 chili uden kerner salt og … Læs resten
I min barndom fik vi altid oksehaler til min fødselsdag. Det er mange år siden, men i år lavede jeg det til min mor på hendes fødselsdag. Det smager så englene synger. Antal personer: 6-8 personer Ingredienser: … Læs resten