Denne opskrift har Pelle og jeg spist rigtig mange gang – helt fra vores unge dage i Mellemgade i Nibe. Opskriften er oprindelig fra Karolines Køkken – men der er efterhånden ændret en del i den. Antal personer: 4 … Læs resten
Yearly Archives: 2014
Denne ret lavede jeg får nogle måneder siden, da vi skulle have besøg af gode venner til frokost. Det var egentlig en opskrift jeg havde fundet i et blad, men som endte i en hel anden udgave. Der skulle slet ikke spidskål … Læs resten
Denne dej er nem at lave og kan hurtig redde en morgen eller uventede gæster søndag eftermiddag. Dette er blot en grunddej, men har man ikke mælk, bruger man bare vand. Man kan også sagtens tilsætte groft mel, blot ikke … Læs resten
Min faster lavede den perfekte æblegele, som havde den skønneste røde farve og smag af æbler og vanille. Da jeg selv forsøgte tog det et par opkald til Fanø for at få styr på fremgangsmåden. … Læs resten
Disse flutes er luftige og lækre samtidig med at de også er grove. Jeg har krydret disse med oregano på toppen, men man kan bruge alle slags krydderier og evt. groft salt. Stk.: 4 Ingredienser: … Læs resten
Denne opskrift fandt jeg på, da vi skulle have besøg af gode venner. Jeg havde lige købt nogle dessertringe, som skulle afprøves – så dette var første forsøg – og det gik rigtig godt. Hvis man, som jeg, ofte … Læs resten
Denne drik er en af mine nye opskrifter, den er dejlig forfriskende på en varm sommerdag. Jeg bruger den gerne som velkomstdrink. Man kan sagtens tilføje lidt spiritus f.eks. vodka. Ingredienser: 1 … Læs resten
Sidste år købte vi for første gang en gasgrill – en Weber Q300. Tidligere fik vi ikke grillet ret ofte, da vi ikke nåede at få gang i grillstarteren i god tid. Efter vi har købt en gasgrill, griller vi … Læs resten
Jeg elsker pesto og humus og det smager himmelsk sammen med hjemmelavede Grissinier. Antal: ca. 30 stk Ingredienser: 25 g gær 3 dl vand 1 1/2 spsk olivenolie 1 tsk honning eller sukker 1/2 tsk … Læs resten
Jeg forsøger altid at have store mængder basilikum i mit drivhus – så kan vi nemlig spise pesto det meste af sommeren. Sidste år prøvede jeg så at blande skvalderkål i. Det smager utrolig dejligt. Man får et lidt bedre … Læs resten