Lyn brød

Denne dej er nem at lave og kan hurtig redde en morgen eller uventede gæster søndag eftermiddag. Dette er blot en grunddej, men har man ikke mælk, bruger man bare vand. Man kan også sagtens tilsætte groft mel, blot ikke … Læs resten

Æblegelé fra Sønderho.

          Min faster lavede den perfekte æblegele, som havde den skønneste røde farve og smag af æbler og vanille. Da jeg selv forsøgte tog det et par opkald til Fanø for at få styr på fremgangsmåden. … Læs resten

Nemme madflutes

Disse flutes er luftige og lækre samtidig med at de også er grove. Jeg har krydret disse med oregano på toppen, men man kan bruge alle slags krydderier og evt. groft salt.           Stk.: 4 Ingredienser: … Læs resten

Melon/appelsin sommerdrik

    Denne drik er en af mine nye opskrifter, den er  dejlig forfriskende på en varm  sommerdag. Jeg bruger den gerne som velkomstdrink. Man kan sagtens tilføje lidt spiritus f.eks. vodka.             Ingredienser: 1 … Læs resten

Lammebov lavet på gasgrill

Sidste år købte vi for første gang en gasgrill – en Weber Q300. Tidligere fik vi ikke grillet ret ofte, da vi ikke nåede at få gang i grillstarteren i god tid. Efter vi har købt en gasgrill, griller vi … Læs resten

Grissini

  Jeg elsker pesto og humus og det smager himmelsk sammen med hjemmelavede Grissinier.         Antal: ca. 30 stk Ingredienser: 25 g gær 3 dl vand 1 1/2 spsk olivenolie 1 tsk honning eller sukker 1/2 tsk … Læs resten

Pesto af basilikum og skvalderkål.

Jeg forsøger altid at have store mængder basilikum i mit drivhus – så kan vi nemlig spise pesto det meste af sommeren. Sidste år prøvede jeg så at blande skvalderkål i. Det smager utrolig dejligt. Man får et lidt bedre … Læs resten